Kastamonu Pinarbasi Selalesi : Ilica Selalesi (Kastamonu) - 2020 All You Need to Know ... : Pınarbaşı ilıca köyü sınarları içersinde bulunup, 12 km uzaklıktadır.. Ilıca şelalesi güzel ama onu daha da güzel yapan şey horma kanyonuna yeni yapılan üç kilometrelik ahşap yürüyüş yolunu. Ilıca köyünden itibaren patika yoldan yaya yırım saat sürmektedir. Kastamonu'nun pınarbaşı ilçesine çok yakın bir mesafede bulunan horma kanyonu son yılların en sevilen ilıca şelalesi yaklaşık 18 metreden, 450 metre rakımdan yumuşak yumuşak akar. Kastamonu ilıca şelalesi pınarbaşı nerede, nasıl gidilir? Ilıca şelalesi, suyun döküldüğü yerde oluşan doğal havuz ve çevresi.

Sürüş mesafesindeki ilıca şelalesi karadenizin eşsiz doğasını yansıtan cennet köşesidir. Şehrin gürültüsünden kaçıp doğa turuna çıkmak isteyenler için muhteşem bir manzara sunan adres: Pınarbaşı, kastamonu ilinin bir ilçesidir. Pınarbaşı ilıca köyü sınarları içersinde bulunup, 12 km uzaklıktadır. Ilıca şelalesi haritası kastamonu ili içinde nerede olduğu harita ilıca şelalesi posta kodu 37770.

Ilıca Şelalesi Tanıtımı (Nerede, Nasıl Gidilir ve Gezi ...
Ilıca Şelalesi Tanıtımı (Nerede, Nasıl Gidilir ve Gezi ... from gezilmesigerekenyerler.com
İlimiz pınarbaşı ilçesine 12 km. Ilıca şelalesi, suyun döküldüğü yerde oluşan doğal havuz ve kalp. Şelale 10 metre yükseklikte dökülmekte ve döküldüğü yerde bir havuz oluşturmaktadır. Ilica bolgesi (pinarbasi) kastamonu türkiye. Kastamonu pınarbaşı ilıca şelalesi donmuş hali ile de göz kamaştırıyordu. Ilıca şelalesi 15 metreden dökülüyor. Su yaklaşık 10 m yükseklikten dökülmekte ve bu suyun. Kastamonu pınarbaşı ılıca şelalesi batı karadeniz'in incilerinden bir yer, bir doğa harikası ilıca şelalesi, adını bulunduğu köyün adından alan bu şelale gerçekten görülmeye değer bir doğa harikası.

Pınarbaşı ilıca köyü sınarları içersinde bulunup 12 km uzaklıktadır.

Kastamonunun pınarbaşı ilçesinde yer alan ilıca şelalerine gezinin son durağı olarak uğradık. Pınarbaşı ilıca şelalesi, pınarbası, kastamonu, turkey. Pınarbaşı, kastamonu ilinin bir ilçesidir. Kastamonu ilıca şelalesi pınarbaşı nerede, nasıl gidilir? 75 yorum, makale ve 492 resme bakın. Ilıca mah., pınarbaşı, kastamonu, türkiye. İlimiz pınarbaşı ilçesine 12 km. Sürüş mesafesindeki ilıca şelalesi karadenizin eşsiz doğasını yansıtan cennet köşesidir. Uzaklıkta ilıca köyü içinde yer alan şelale, 15 metre yükseklikten aşağıya dökülmektedir. Kastamonu pınarbaşı ılıca şelalesi batı karadeniz'in incilerinden bir yer, bir doğa harikası ilıca şelalesi, adını bulunduğu köyün adından alan bu şelale gerçekten görülmeye değer bir doğa harikası. Pınarbaşı ilıca köyü sınarları içersinde bulunup, 12 km uzaklıktadır. Pınarbaşı ilıca köyü sınarları içersinde bulunup 12 km uzaklıktadır. Batı karadeniz'de bulunan bir doğa harikası olan ilıca şelalesi, yıllarca yeşilin maviyle birleşitiği yer olma özelliğini korumayı başarmıştır.

Böylece ulaşılabilen yere kadar mağaranın uzunluğu 858 m'dir. Daday'a bağlı bir köy durumunda iken, 4 temmuz 1987 tarihinde kanunla ilçe haline getirildi. Ilıca köyünden itibaren patika yoldan yaya yırım saat sürmektedir. Sürüş mesafesindeki ilıca şelalesi karadenizin eşsiz doğasını yansıtan cennet köşesidir. Kastamonu pınarbaşı'na 12 kilometre uzaklıkta ilıca köyü sınırlarında olan ilıca şelalesi.

https://youtu.be/i_AoG9ae80U | Tatil yerleri, Seyahat ...
https://youtu.be/i_AoG9ae80U | Tatil yerleri, Seyahat ... from i.pinimg.com
Ilıca şelalesi güzel ama onu daha da güzel yapan şey horma kanyonuna yeni yapılan üç kilometrelik ahşap yürüyüş yolunu. Pınarbaşı, kastamonu ilinin bir ilçesidir. Kastamonu ilıca şelalesi pınarbaşı nerede, nasıl gidilir? Ilıca şelalesi haritası kastamonu ili içinde nerede olduğu harita ilıca şelalesi posta kodu 37770. Ilıca mah., pınarbaşı, kastamonu, türkiye. Kastamonu ilıca şelalesi nasıl gidilir? Amasra'dan 2 saatlik uzaklıkta bulunan pınarbaşı köyüne 30dk. Su yaklaşık 10 m yükseklikten dökülmekte ve bu suyun.

Ilıca köyünden itibaren patika bir yoldan yürüyerek yarım saat kadar sürmektedir.

Kastamonunun pınarbaşı ilçesinde yer alan ilıca şelalerine gezinin son durağı olarak uğradık. Kastamonu'nun pınarbaşı ilçesi.küre dağları milli parkının güneyinde yer alan ilçe çok güzel bir böylece ulaşılabilen yere kadar mağaranın uzunluğu 858 m'dir. Ilica bolgesi (pinarbasi) kastamonu türkiye. Kastamonu ili, pınarbaşı ilçe sınırlarında bulunan ilıca şelalesi, gezilip görülmeye kastamonu ilıca şelalesi. Böylece ulaşılabilen yere kadar mağaranın uzunluğu 858 m'dir. Şelale 10 metre yükseklikte dökülmekte ve döküldüğü yerde bir havuz oluşturmaktadır. Kastamonu ilıca şelalesi nasıl gidilir? Ilıca köyünden itibaren patika bir yoldan yürüyerek yarım saat kadar sürmektedir. Şehrin gürültüsünden kaçıp doğa turuna çıkmak isteyenler için muhteşem bir manzara sunan adres: Ilıca şelalesi gps koordinatları 41° 39´ 14.3280 ve 33° 8´ 29.9868. Ilıca şelalesi 15 metreden dökülüyor. 75 yorum, makale ve 492 resme bakın. Ilıca mah., pınarbaşı, kastamonu, türkiye.

İlimiz pınarbaşı ilçesine 12 km. Ilıca şelalesi, suyun döküldüğü yerde oluşan doğal havuz ve kalp. Ilica bolgesi (pinarbasi) kastamonu türkiye. Ilıca köyünden itibaren patika yoldan yaya yırım saat sürmektedir. Ilıca şelalesi güzel ama onu daha da güzel yapan şey horma kanyonuna yeni yapılan üç kilometrelik ahşap yürüyüş yolunu.

Kastamonu Hakkında Genel Bilgiler | Gençlik Haber Sitesi ...
Kastamonu Hakkında Genel Bilgiler | Gençlik Haber Sitesi ... from on5yirmi5.com
Kastamonu tatilinizde gidebileceğiniz ilıca şelalesi hakkında bilgiler, ziyaretçi yorumları ve yakınındaki otelleri burada bulabilirsiniz. Kastamonu ilıca şelalesi fiyat 2021. Ilıca şelalesi güzel ama onu daha da güzel yapan şey horma kanyonuna yeni yapılan üç kilometrelik ahşap yürüyüş yolunu. Ilıca şelalesi haritası kastamonu ili içinde nerede olduğu harita ilıca şelalesi posta kodu 37770. Kastamonu pınarbaşı'na 12 kilometre uzaklıkta ilıca köyü sınırlarında olan ilıca şelalesi. Ilıca şelalesi gps koordinatları 41° 39´ 14.3280 ve 33° 8´ 29.9868. Kastamonu ili, pınarbaşı ilçe sınırlarında bulunan ilıca şelalesi, gezilip görülmeye kastamonu ilıca şelalesi. Ilıca mah., pınarbaşı, kastamonu, türkiye.

Ilıca mah., pınarbaşı, kastamonu, türkiye.

75 yorum, makale ve 492 resme bakın. Pınarbaşı, kastamonu ilinin bir ilçesidir. Uzaklıkta ilıca köyü içinde yer alan şelale, 15 metre yükseklikten aşağıya dökülmektedir. Şehrin gürültüsünden kaçıp doğa turuna çıkmak isteyenler için muhteşem bir manzara sunan adres: Kastamonu'nun pınarbaşı ilçesi.küre dağları milli parkının güneyinde yer alan ilçe çok güzel bir böylece ulaşılabilen yere kadar mağaranın uzunluğu 858 m'dir. Ilıca köyünden itibaren patika yoldan yaya yırım saat sürmektedir. Ilıca şelalesi, suyun döküldüğü yerde oluşan doğal havuz ve kalp. Kastamonu ilıca şelalesi fiyat 2021. Pınarbaşı ilıca köyü sınarları içersinde bulunup, 12 km uzaklıktadır. Kastamonu ilıca şelalesi nasıl gidilir? Ilıca köyünden itibaren patika yoldan yaya yırım saat sürmektedir. Pınarbaşı ilıca şelalesi, pınarbası, kastamonu, turkey. Ilıca köyünden itibaren patika bir yoldan yürüyerek yarım saat kadar sürmektedir.

Ilıca mah, pınarbaşı, kastamonu, türkiye kastamonu sel. Ilıca şelalesi, suyun döküldüğü yerde oluşan doğal havuz ve çevresi.